1 perc elolvasni
07 Oct
07Oct

Egy makramé workshop kitűnő kreatív ajándék lehet mindazoknak, akik szeretik a kézműveskedést és szeretnének új készségeket megtanulni. A workshopon beszélgetünk a makramé technikáról, megnézzük a felhasználható alapanyagokat, megmutatom a résztvevőknek, hogyan készíthetnek különböző tárgyakat és díszeket makramé technikával, megnézzük az alapcsomókat.

Vásárolj makramé workshop ajándékkártyát:

* A kép illusztráció.

Mit tegyél ha workshop ajándékutalványt kaptál?

  • Az ajándékutalványodat egy évig bármelyik makramé workshopra felhasználhatod. A workshopok listéját itt tudod megnézni: https://www.anifactory.hu/workshop-1
  • A workshopok listáját folyamatosan bővítem, egy hónapban minimum egyszer tartok workshopot.
  • Sikerült workshopot választanod? Nincs más dolgot, mint írni nekem egy emailt, hogy ki vagy, kitől kaptad az utalványt és hogy melyik workshopra szeretnél jönni, ez után én írok neked minden részletet az adott workshopról. 

Egy makramé workshop nemcsak egy kreatív ajándék lehet, de egy esemény, amelyre a résztvevők még sokáig emlékezni fognak. A résztvevők saját kezükkel alkothatnak szép és eredeti tárgyakat, miközben felfedezik a makramé technika jótékony hatásait. Ha szeretne egy kreatív és inspiráló ajándékot adni szeretteinek, a makramé workshop egy nagyszerű választás lehet.

Ne habozzon, ajándékozz makramé workshopot! Ez egy kiváló alkalom a közös alkotásra és a kreativitás kibontakoztatására. 


Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.